perjantai 29. heinäkuuta 2011

Tuntemuksia

Ensinnäkin iso kiitos teille ihanille ihmisille, jotka olette kommentoineet tänne blogiin tai lähestyneet sähköpostilla. Jokainen viestinne on ollut minulle tärkeä. KIITOS!
Ja sitten kai asiaan. Tänne ei kuulu mitään uutta, ei kerrassaan mitään. Nothing. Ingenting. Nada.
Kierrot on heitelleet 26-73 päivän välillä. Arvaatte varmaan kuinka toiveikas olin kierron venyessä pitkäksi. Toivoin, odotin, testasin, petyin, toivoin taas jne. Välillä päähän hiipi pelko munasarjakystan uusiutumisesta, se kun ilmeni kierron venymisenä. Sitten tuli taas se sama tuttu pettymys.

Olen saanut kuulla kesän aikana uusia raskausuutisia ja nähnyt monia pieniä, ihania vauvoja. Osa uutisista on oikeasti ilahduttanut ja olen tuntenut onnellisuutta kyseisten ihmisten puolesta. Osan kohdalla taas raskaus on tuntunut todella epäreilulta. Tiedän, että lapsia ei minkään vuoronumeron mukaan jaeta, mutta minkä sitä ihminen omille tunteilleen voi. Siinä vaiheessa kun erään lukemani keskustelufoorumin käyttäjä kertoi olevansa yllätyksekseen raskaana ja lisäsi, että heillä on seksiä harrastettu kerran 2kk aikana, en voinut kuin huokaista raskaasti. Niin se vaan käy toisilla helposti. Ja tiedän kyllä, ei ole tuokaan lapsi minulta pois, tuntuipa vaan silti epäreilulta.

Näitä epäreiluuden tuntemuksia on tullut myös silloin kun näen raskaana olevien polttavan tupakkaa. Miksi kukaan haluaa vaarantaa tuolla tavoin syntymättömän lapsensa terveyden? En voi käsittää.

3 kommenttia:

Tanja P kirjoitti...

Tai jos selvästi raskaana oleva nainen juo alkoholia. Se tuntui minusta epäreilulta.

sallan kirjoitti...

No sanopa muuta! Tai kun kuulee tarinoita näistä huumeäideistä :( Miksi maailma on niin epäreilu, että sellaiset ihmiset saavat lapsia, jotka eivät niitä edes halua. Ei voi pieni ihminen käsittää :(

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös kärsitään lapsettomuudesta. Tuntuu myös ikävältä kun kaverin äiti, onnellinen tuore mummi, laittaa pienen lapsenlapsensa minun syliin tartuttamaan vauvakuumetta. Tietäisipä vain, kauan täällä on kuumeiltu.